Цілюща сила думки, вплив молитви на людину, медитація

Цілюща сила думки, вплив молитви на людину, медитація Людина - істота досить цілісне і досконале. Ми дуже сильні і витривалі, нам під силу практично будь-які життєві питання і проблеми. Приклавши зусилля, ми можемо подолати різні досить важкі перешкоди. Але наш мозок влаштований так, що крім власної сили нам необхідна мотивація, джерело сили зсередини нас.

У кожному з нас є таке джерело, і ми припадаємо до нього в моменти важких предметів і всіляких негараздів. Але енергетичні запаси нашого внутрішнього «я» здатні виснажуватися. У таких випадках багато хто вдається до молитов і медитацій для їх відновлення та поповнення. Крім того, давно помічено що молитва лікує сильним духом людей від фізичних недуг. Саме тому давайте докладніше поговоримо сьогодні про те як виявляється цілюща сила думки, вплив молитви на людину, медитація при цьому що може.

Людина з народження вчиться керувати світом і своєю реальністю. Ми вчимося самі заспокоювати себе, і для цього нам потрібна віра. Незалежно від її спрямованості, будь це віра в Бога, майбутнє або Всесвіт, ми живемо завдяки їй, і саме вона допомагає нам радіти життю, не звертаючи уваги на всі негаразди і негатив.

Всі релігії виникли дуже давно. Тоді наші предки були в абсолютному невіданні про устрій світу і пояснювали все лякають їх явища природи божественними діяннями. Саме тоді з`явилися перші молитви.

Печерна людина просив Бога захистити його від грому та блискавок і дарувати їжу. Так і зараз, ми всі сподіваємося на краще, але вдаємося до молитов для того, щоб посилити в нашій свідомості можливість виконання надій. Так що слова молитви - це прямий посил від людського серця до Всесвіту і Бога.

Це прохання Всевишньому про захист і допомогу. Насправді ж кожна людина прагне до того, щоб самостійно досягти поставленої перед собою мети. В цьому і полягає його сутність управлінця навколишньою дійсністю. Молитва - це не замовлення з проханням про виконання бажання, а підготовка до нового сприйняття реальності. Але не тієї реальності що є, а тієї що потрібна тому, хто молиться.




Це також прохання про підтримку, спроба наповнити себе енергетичною силою, яка підтримає фізичні здібності організму. Якщо думати, що молитва безглузда і її слова не зроблять ніякого впливу ні на хворобу, ні на виниклі проблеми, то так і буде. Для отримання відгуку Всесвіту без віри сила молитви буде недостатньою. Тому скептицизм і всяку нещирість краще залишити.

За допомогою молитви ми розмовляємо зі Всевишнім, налаштовуємо свій мозок на прийняття дарунка від нього. У цей час ми осягаємо його душею і запитуємо ради для того, щоб йому наслідувати. При досягненні рівноваги і цілісності під час молитви стануть в нагоді і навички медитації. Якщо об`єднати разом і молитву, і медитацію, то цілком вийде не тільки очищення від негативу, але і певний набір позитивної енергетики.

Молитва передбачає собою потік енергії спрямований на результат, на Всесвіт і бесіду з Богом, а медитація, навпаки, допомагає прийняти відповідь від них, запастися входить енергією і позбудеться від емоційного навантаження. Під час медитації відбувається з`єднання розуму людини і Всесвіту, а при вищому рівні медитації можна досягти виходу енергетичного тіла з людини. Тоді можна побачити його ширяє над собою. Під час медитації мозок вчиться підключатися до вже наявних у всесвіті рішенням, щоб вибрати відповідне для себе.

Процеси молитви і медитації припускають постійне вдосконалення. Потрібно відкривати кордони свідомості для прийому позитивної інформації, і не сприймати негатив близько до серця.

Цілюща сила молитви і медитації, як двох засобів роботи з психікою, допоможуть знайти душевну гармонію і впоратися з душевним кризою і матеріальними проблемами. Всі знають, що фізичне здоров`я нашого тіла багато в чому залежить від душевного благополуччя, і якщо з усією серйозністю і довірою поставитися до віри, то під силу буде позбавлення від різних недуг.

Для того щоб впорається з усіма проблемами повсякденного життя, вам будуть потрібні дуже міцні нерви. Медитація і молитва допоможуть вам і в цьому. Вони повернуть силу духу. Адже ви будете знати, що Ви під захистом, а значить вам ніщо не загрожує.




Поєднуючи ці два ліки для душі і тіла - молитву і медитацію, ви досягнете цілісності і досконалості. Ви зможете стати здоровим і сильним духовно. При цьому вам не потрібна буде ні медична допомога, ні втручання ззовні - ваш організм знайде силу і зможе боротися з усім самостійно.

Людина за своїм призначенням пов`язаний з природою міцними узами і абсолютно неприродним виглядає його бажання відірватися від неї. Так ми тільки все сильніше відриваємося від самих себе.

Ми дуже залежні від зовнішніх факторів. Але, в той же час, в наших руках повернення в лоно природи, в той енергетичну рівновагу з нею, яке для нас природно. З самих витоків людської цивілізації люди користувалися силою молитов і медитації, і не варто відмовлятися від них тепер.

Тим більше, що і з точки зору деяких філософських поглядів сучасності молитва - це набір вібрацій, які пронизують кожну клітинку нашого організму. Вплив молитви йде і на мозок і на воду клітин тіла.

Інші ж погляди говорять про те, що якщо щось почати сприймати як реально існуюче, то це обов`язково для вас стане реальним. Так що молитва, в якій молиться просить змінити існуючий стан справ і з цієї точки зору все також лікує і налаштовує мозок на краще. А значить, сила думки, медитація, молитва все також потрібні сучасній людині і не менше ніж усім попереднім поколінням.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » » Цілюща сила думки, вплив молитви на людину, медитація